Search This Blog

Penting tak Kalsium masa mengandung?

 Assalamualaikum.

Tengok komen mak-mak ni, rasa seronok.  Bukan nak kata kena ambil ostematrix, tapi yang penting memang kena ambil kalsium lebih waktu mengandung.  Sebab utama, bukanlah sebab nak anak kita 'antap' badannya walau pun masih dalam pantang, tapi lebih kepada keperluan diri sendiri.



Pengalaman saya, masa mengandung yang pertama dan kedua, memang masalah utama adalah KEJANG!. Waktu nak mengandung anak kedua, dah terbayang-bayang kaki kejang tiba-tiba waktu menjelang pagi.  Terjerit-jerit minta tolong suami.  Kadang-kadang bila suami tak dengar, terpaksalah tolak kaki sendiri di kepala katil.

Bukan nak kata masa mengandung, tak mengandung pun saya selalu kekejangan. Tapi bila dah jumpa Ostematrix, alhamdulillah, memang sampai dah lupa rasa kejang tu.  

Bila mengandung anak ketiga, memang tak lupa dengan ostematrix.  Supplemen wajiblah kiranya sebelum tidur.

Kesannya:

- tak ada kekejangan melanda waktu tidur
- lupa rasa migraine melampau
- kurang rasa sakit belakang berbanding anak pertama.

 4 biji ostematrix, gulp gulp gulp saja. Tidur lena, bangun mudah, sakit belakang pun hilang...

Sebotol RM61 aje (120 tablet).
Tapi bulan nie special, beli 2 botol diskaun 5%.


Whatsapp saja 013-6200432

Kami adalah ejen pengedar Shaklee yang berdaftar dan pengedar produk bermain sambil belajar di Salak Tinggi dan Nilai.  

Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui perkhidmatan Kurier.

Kami galakkan anda memberi maklumbalas dan berinteraksi untuk mendapatkan maklumat dari kami.


Read makluman
Untuk melihat senarai harga produk dan tempahan klik KATALOG
Buat tempahan anda Order atau 

Hubungi saya
SMS|WeChat|Whatsapp : 0136200432 (Wani).
E-mel: nurzahwanimohdnor@gmail.com


Nukilan

Nurzahwani Mohd Nor

Shaklee Independent Distributor ID 953514
Pengedar produk bermain sambil belajar (Visit page PitstopMamaDanJunior)
Ahli Akademi Bekerja di Rumah.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Makluman

Penulisan dari blog Bijak Nutrisi ini adalah bersifat umum dan hanyalah karangan penulis berdasarkan pembacaan, pengalaman dan perbualan harian. Perkongsian di sini tidak diperhalusi dan dimurnikan oleh mana-mana pegawai perubatan berdaftar. Anda hendaklah merujuk kepada pegawai perubatan yang sah dan tidak menggunakan isi kandungan penulisan ini secara membuta tuli.

Isi kandungan ini juga tidak ditujukan kepada mana-mana individu melainkan dinyatakan secara terang-terangan.

Mana-mana pembaca yang berhajat untuk menyalin dan mengerluarkan semula isi kandungan dari penulisan blog Bijak Nutrisi ini dan anda rasa ia bermanfaat untuk dikongsikan, anda dialu-alukan berbuat demikian, dengan syarat kredit atau link back ke alamat blog Bijak Nutrisi ini.

Terima kasih kepada anda yang singgah ke blog ini sama ada sengaja atau tidak sengaja. Semoga mendapat manfaat.

Google+ Followers

Tweet Tweet

Pinterest Gallery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram Shots

Back
to top