Search This Blog

Bagaimana susu formula boleh wujud

Teks: Nurzahwani Mohd Nor

Susu ibu, tidak perlu diperkenalkan lagi. Nampaknya trend menyusu bayi dengan susu ibu di Malaysia sudah meningkat berbanding 5-8 tahun yang lepas.  Sebelum itu, saya belum lagi perasan sebab belum dalam mode berkahwin dan berkeluarga. He,he,he.

Sebelumnya, susu formula memang terkenal. Saya pun, minum susu formula juga. Dengan pelbagai kemudahan dan kempen kesedaran, saya kira populariti susu formula untuk bayi bawah 6 bulan sedikit terjejas.

Pernahkan anda terfikir, bagaimana susu formula ini boleh muncul?. Pernah?, atau tidak pernah?.
Tak mungkin tiba-tiba, tadaaa... . Nah, susu formula. Boleh minum. Sebenarnya ada rentetan sejarah dan peristiwanya.

Saya akan kongsikan lagi dalam entri akan datang.

Mahukan pembacaan untuk mula BERPANTANG dan RESEPINYA?. Hubungi saya untuk menempahnya. Harga promosi sekarang adalah RM30. Mahu? Cepat-cepat, kerana promosi akan tamat bulan hadapan.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Makluman

Penulisan dari blog Bijak Nutrisi ini adalah bersifat umum dan hanyalah karangan penulis berdasarkan pembacaan, pengalaman dan perbualan harian. Perkongsian di sini tidak diperhalusi dan dimurnikan oleh mana-mana pegawai perubatan berdaftar. Anda hendaklah merujuk kepada pegawai perubatan yang sah dan tidak menggunakan isi kandungan penulisan ini secara membuta tuli.

Isi kandungan ini juga tidak ditujukan kepada mana-mana individu melainkan dinyatakan secara terang-terangan.

Mana-mana pembaca yang berhajat untuk menyalin dan mengerluarkan semula isi kandungan dari penulisan blog Bijak Nutrisi ini dan anda rasa ia bermanfaat untuk dikongsikan, anda dialu-alukan berbuat demikian, dengan syarat kredit atau link back ke alamat blog Bijak Nutrisi ini.

Terima kasih kepada anda yang singgah ke blog ini sama ada sengaja atau tidak sengaja. Semoga mendapat manfaat.

Google+ Followers

Tweet Tweet

Pinterest Gallery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram Shots

Back
to top