Search This Blog

Bantuan untuk anak tak sihat. Ibu perlu tahu..

Assalamualaikum.

Ibu mana yang tidak risau bila anak kecil sakit. Terutamanya yang bawah satu tahun. Nak diberi ubat, bukan tak mampu nak ke klinik atau hospital, tapi risaukan kesan jangka panjangnya kepada bayi. Sudah tertentu hanya yang terpilih sahaja yang akan diberikan kepada anak kan?

Selalunya antara pilihan yang ada, ubat herba atau pun suplemen. Hari ini saya kongsikan salah satu suplemen Shaklee yang direka untuk menguatkan antibodi manusia. Ianya terbaik.



Ini antara penerangan fungsi Nutriferon:

NUTRIFERON:
Interferon dalam nutriferon tugasnya mcm askar peninjau. Bila ada bakteria atau virus dari luar masuk ke badan kita, askar interferon inilah yg akan kejutkn askar antibodi yg dok tido tu.

Sangat bagus utk pesakit psoriasis sbb imun sistem mereka rendah.

Tak boleh bg pesakit SLE tau kerana antibodi diorang sangat aktif.

Bagus jugak untuk pesakit hepatitis. salah satu treatment utk hepatitis ialah interferon yg boleh mengelakkan hepatitis c kronik.

Paling bagus untuk lawan sakit eczema. Eczema cepat kering dan kulit semakin lembab.

interferon ialah agen antiviral dan boleh melawan tumor.

bagi ibu menyusu yg anaknya selalu demam/selsema/batuk/sakit yang berpanjangan, si ibu boleh ambil satu sachet sehari sampai anaknya sihat.

Antara testimoni yang dikongsikan dari mereka yang pernah menggunakan Nutriferon.




Berminat nak dapatkan produk nutriferon?


Saya adalah ejen pengedar Shaklee yang berdaftar dan pengedar produk bermain sambil belajar di Salak Tinggi dan Nilai.  

Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui perkhidmatan Kurier.

Saya galakkan anda memberi maklumbalas dan berinteraksi untuk mendapatkan maklumat dari kami.


Read makluman
Untuk melihat senarai harga produk dan tempahan klik KATALOG
Buat tempahan anda Order atau 

Hubungi saya
SMS|WeChat|Whatsapp : 0136200432 (Wani).
E-mel: nurzahwanimohdnor@gmail.com


Nukilan

Nurzahwani Mohd Nor

Shaklee Independent Distributor ID 953514
Pengedar produk bermain sambil belajar (Visit page PitstopMamaDanJunior)
Ahli Akademi Bekerja di Rumah.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Makluman

Penulisan dari blog Bijak Nutrisi ini adalah bersifat umum dan hanyalah karangan penulis berdasarkan pembacaan, pengalaman dan perbualan harian. Perkongsian di sini tidak diperhalusi dan dimurnikan oleh mana-mana pegawai perubatan berdaftar. Anda hendaklah merujuk kepada pegawai perubatan yang sah dan tidak menggunakan isi kandungan penulisan ini secara membuta tuli.

Isi kandungan ini juga tidak ditujukan kepada mana-mana individu melainkan dinyatakan secara terang-terangan.

Mana-mana pembaca yang berhajat untuk menyalin dan mengerluarkan semula isi kandungan dari penulisan blog Bijak Nutrisi ini dan anda rasa ia bermanfaat untuk dikongsikan, anda dialu-alukan berbuat demikian, dengan syarat kredit atau link back ke alamat blog Bijak Nutrisi ini.

Terima kasih kepada anda yang singgah ke blog ini sama ada sengaja atau tidak sengaja. Semoga mendapat manfaat.

Google+ Followers

Tweet Tweet

Pinterest Gallery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram Shots

Back
to top