Search This Blog

Rezeki Ulang Tahun Perkahwinan

Teks: Nurzahwani Mohd Nor

Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah.

Setelah empat tahun, akhirnya ujian UPT menunjukkan dua jalur tepat pada hari ulangtahun perkahwinan kami yang ke-8. Alhamdulillah.

Anak-anak saya pun sama gembira bila dikhabarkan akan dapat adik. Yang kakak tak sabar nak namakan adik. Katanya lelaki atau perempuan tak mengapa asalkan boleh dukung. Yang anak bujang saya pula kata, dia dah jadi abang. Rasanya masing-masing sudah boleh faham. Alhamdulillah atas kurniaan ini.

Walaupun kesihatan mula celaru. Tekak rasa tak sedap. Hidup mesti diteruskan. Dalam kepala saya cuba set, jangan ikut perasaan.

Walau pun ini kandungan ketiga, kena gali lagi ilmu kehamilan. Pemakanan, amalan dan pengalaman yang lalu dijadikan panduan. Jadi, jangan pula rasa serik, blog bijak nutrisi ini akan ada lebih banyak cerita tentang pemakanan kehamilan, persediaan bersalin, tentang bayi dan juga seangkatan dengannya. Segala catatan ingin saya coretkan di sini kerana ia memang sesuai dengan tajuk blog ini bukan?.

Sambung lagi catatan akan datang...Hubungi penulis :

 Email : nurzahwanimohdnor@gmail.com
 FB : https://www.facebook.com/zahwanimn
 Sms@Whatsapp : 0136200432Salam nutrisi rohani dan jasmani,


Ingin belajar buat blog?
Panduan untuk mula bisnes dan 
e-book yang lain.
www.books-etcetera.blogspot.com


Dapatkan makanan sunnah, telekung dan pes nasi arab kegemaran ramai
www.az-zahwansouq.blogspot.comCONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Makluman

Penulisan dari blog Bijak Nutrisi ini adalah bersifat umum dan hanyalah karangan penulis berdasarkan pembacaan, pengalaman dan perbualan harian. Perkongsian di sini tidak diperhalusi dan dimurnikan oleh mana-mana pegawai perubatan berdaftar. Anda hendaklah merujuk kepada pegawai perubatan yang sah dan tidak menggunakan isi kandungan penulisan ini secara membuta tuli.

Isi kandungan ini juga tidak ditujukan kepada mana-mana individu melainkan dinyatakan secara terang-terangan.

Mana-mana pembaca yang berhajat untuk menyalin dan mengerluarkan semula isi kandungan dari penulisan blog Bijak Nutrisi ini dan anda rasa ia bermanfaat untuk dikongsikan, anda dialu-alukan berbuat demikian, dengan syarat kredit atau link back ke alamat blog Bijak Nutrisi ini.

Terima kasih kepada anda yang singgah ke blog ini sama ada sengaja atau tidak sengaja. Semoga mendapat manfaat.

Google+ Followers

Tweet Tweet

Pinterest Gallery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram Shots

Back
to top